Geen keurmerk in de lift?

Meld het hier

Liftinstituut heeft de informatie en content op deze site met de uiterste zorg samengesteld. Toch kan deze informatie of content onvolledig zijn en/of onjuistheden bevatten. Liftinstituut sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik of de (on)bereikbaarheid van deze website en/of de informatie en content. 

Teksten overnemen? Vraag toestemming
Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze site, zoals teksten, afbeeldingen en illustraties, komen toe aan Liftinstituut. Overname hiervan is niet toegestaan. Daarvoor is toestemming van Liftinstituut vereist (per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wat doen we met de gegevens die je invult? 
Liftinstituut gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens – geheel volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Je persoonsgegevens gebruiken we alleen om je te kunnen melden, als dat nodig is, hoe het met de veiligheid en keuringen van de aangemelde lift staat. Op basis van de adresgegevens van het gebouw en de lift benaderen we eventueel de gebouweigenaar of -beheerder.